Så var det tid til forårsklargøring, og det er jo altid en fest, så the more the merrier, som man siger...
![]() | ||
Så er der serveret. (Foto: Nicolai) |
Jeg har selv taget tid på klargøringen de seneste 20 år, så jeg ved, at en 101 kan vaskes, letslibes, bundmales og poleres på fribordet på een dag - for een person. Her var der dog tale om to 806ere, een IFer og en Yngling...
![]() |
All hands on deck. (Foto: Nicolai) |
Og det gik rigtig stærkt, for når der dukker 20+ frivillige op til klargøring, så sker der ting. Ikke bare går det bare stærkt, men det bliver også godt. Cirrus fribord var jo spejlblankt... Nåja, og så stiger pizzaregningen også en smule, men det er givet godt ud.
![]() |
Skibshunden var der også. (Foto: Nicolai) |
Jeg ved ikke, om der blev købt frokost til skibshunden, men det burde man nok gøre, for det er jo simpelthen bare fantastisk hyggeligt, at folk tropper op med mand, mus og hund for at gøre klar. Kæmpe tak til Carsten "The Great Overseer" og alle der var med til at gøre bådene klar og flotte.
Så skal de bare i suppen...
/Nicolai
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Rungsted Sejlklub modtager med glæde kommentarer. Venligst angiv dit navn, og bemærk at vi logger din ip-adresse.